Uključite slavinu i gledajte kao čisti, svježi, med teče pravo iz košnice u vašu teglicu. Bez otvaranja košnice, uboda pčela, dosadnog otklapanja saća, buke, skupih vrcalica... više nije samo pčelarev san. Pogledajte kako na HoneyFlow.
Uključite slavinu i gledajte kao čisti, svježi, med teče pravo iz košnice u vašu teglicu. Bez otvaranja košnice, uboda pčela, dosadnog otklapanja saća, buke, skupih vrcalica... više nije samo pčelarev san. Pogledajte kako na HoneyFlow.
Medljika ili medna rosa javlja se na šumama bjelogorice, crnogorice, rjeđe travama i žitaricama. Najčešće je proizvode štitaste i lisne uši. Od nje pčele rade med medljikovac. On sadrži teško probavljiv šećer melecitozu i veći postotak mineralnih tvari, u prvom redu kalijevih i natrijevih soli. Za zimovanje pčela med medljikovac ne smije se koristiti zbog svoje teške probavljivosti.